Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tepsi poğaça görmek

Rüyada bir tepsi poğaça görmek

Rüyada bir tepsi poğaça görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, zaferlere doymayacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, huzursuz olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada bir tepsi poğaça gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız her şeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada tepside poğaça görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tepsi poğaça görmek pek az kazanç getireceğine, sıkıntılara neden olacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada pasta poğaça görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada poğaça yapmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işaret eder.

Rüyada kete poğaça görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Rüyada kek poğaça görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamurdan poğaça yapmak elde bulunan imkânların artacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada fırından poğaça almak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments