Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patatesli poğaça görmek

Rüyada patatesli poğaça görmek

Rüyada patatesli poğaça görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, rızkının eksileceğine, kendisini yıpratacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Rüyada patatesli poğaça gördüyseniz:

  • Ani veya geliştirilmemiş tepkilerin bedelleri olabilir.

Rüyada patatesli poğaça görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada simit poğaça satmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırında poğaça görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine poğaça vermek hasret gidereceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada poğaça görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta poğaça görmek çok büyük zararlar edileceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine inanılır.

Rüyada ekmek poğaça görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, aşama kaydedeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada zeytinli poğaça görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments