Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta tepsi görmek

Rüyada tahta tepsi görmek

Rüyada tahta tepsi görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta tepsi gördüyseniz:

  • Son döenemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın.

Rüyada tahta tepsi görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, büyük problemler yaşanacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada porselen tepsi görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yemek dolu tepsi görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sini tepsi görmek bazen de rahat geçeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada tepside un görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işaret eder.

Rüyada tepsi tutmak borçları varsa ödeyeceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepside bardak görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tepside salça görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments