Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi hediye almak

Rüyada tepsi hediye almak

Rüyada tepsi hediye almak rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, güzel günler geçireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, gelişim içine girileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsi hediye almak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızdaki kişiler başarılılarınızı engelleyebilir.

Rüyada tepsi hediye almak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine tabir olunur.

Rüyada tepsi hediye etmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş tepsi hediye etmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş tepsi hediye almak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepside kına görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, sebep olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bir tepsi bal görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir tepsi pirinç görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada tepside meyveler görmek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments