Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi içinde balık görmek

Rüyada tepsi içinde balık görmek

Rüyada tepsi içinde balık görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada tepsi içinde balık gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Rüyada tepsi içinde balık görmek işinin yoluna gireceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine alamet eder.

Rüyada tepsi içinde para görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada tepsi içinde yemek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada tepsinin içinde tatlı görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepsi içinde bal görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Rüyada tepsi içinde ekmek görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada tepsi içinde bardak görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada tepsi içinde tatlı görmek huzurlu bir insan olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments