Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepside bal görmek

Rüyada tepside bal görmek

Rüyada tepside bal görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepside bal gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada tepsi içinde bal görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına yorulur.

Rüyada tepside bal görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir tepsi bal görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepside hamur görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada tepside balık görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, hastalığının düzeleceğine, büyük ve güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada tepside pilav yemek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada tepside meyve görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın alamet eder.

Rüyada tepside elma görmek yeniden bir araya geleceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments