Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere içinde yağ görmek

Rüyada tencere içinde yağ görmek

Rüyada tencere içinde yağ görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, hayatının daha kolay olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada tencere içinde yağ gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Rüyada tencere içinde yağ görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tencerede yağ görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, ona yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada yağlı tencere görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, işte de mutlu olunacağına, geçiminin zor hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tencere içinde yılan görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tencere içinde pilav görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada tencerenin içinde süt görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tencere içinde yemek görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kendi işinin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tencere içinde süt görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments