Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere bulmak

Rüyada tencere bulmak

Rüyada tencere bulmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, istediği projeleri yapamayacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tencere bulmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Rüyada tencere bulmak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir tencere görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tencereden yemek yemek rızkından olacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, mali krize gireceğine yorulur.

Rüyada tencere aldığını görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tencerede yağ görmek kötü bir habere veya tehlikeye, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çinko tencere görmek mubah olmayan yollara sapacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına işaret eder.

Rüyada tencere çorba görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tencere dibi görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments