Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı tencere görmek

Rüyada yağlı tencere görmek

Rüyada yağlı tencere görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağlı tencere gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Rüyada yağlı tencere görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işarettir.

Rüyada tencere içinde yağ görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Rüyada tencerede yağ görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tencere et görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada tencerede kuru fasulye görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük tencere görmek sevilip sayılacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına işarettir.

Rüyada toprak tencere görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kişinin şansının artacağına inanılır.

Rüyada düdüklü tencere patlaması görmek can bulacağına, onları gücendireceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments