Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçel yaptığını görmek

Rüyada reçel yaptığını görmek

Rüyada reçel yaptığını görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalet eder.

Rüyada reçel yaptığını gördüyseniz:

  • Çok önemli istek veya amaçlarınız var.

Rüyada elma reçeli görmek rahat bir hayata adım atılacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir reçeli yemek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bal ve reçel görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir reçeli kaynatmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işarettir.

Rüyada incir reçeli pişirmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada vişne reçeli yemek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma reçeli yapmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, bazı kayıplar olabileceğine rivayet eder.

Rüyada çilekli reçel yemek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, sıkıntılarını atlatacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments