Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz reçeli görmek

Rüyada karpuz reçeli görmek

Rüyada karpuz reçeli görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada karpuz reçeli gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği olasıdır.

Rüyada karpuz reçeli görmek bebek sahibi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada kivi reçeli görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ahududu reçeli yemek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, tüm kederinin uçup gideceğine işaret eder.

Rüyada elma reçeli yemek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dut reçeli yemek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erik reçeli görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada reçel yemek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bal ve reçel görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments