Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere verdiğini görmek

Rüyada tencere verdiğini görmek

Rüyada tencere verdiğini görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tencere verdiğini gördüyseniz:

  • Umutsuz olsanızda, bir kez daha denemenizde fayda var.

Rüyada tencere verdiğini görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına yorulur.

Rüyada tencerede su ısıtmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine alamet eder.

Rüyada tencerede yemek kafasına göre birini bulacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada tencereyi yakmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir tencere dolma görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden tencere almak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet eder.

Rüyada kapaklı tencere görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments