Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencerede su ısıtmak

Rüyada tencerede su ısıtmak

Rüyada tencerede su ısıtmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencerede su ısıtmak gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınız konusunda daha rahat hissetmenizi sağlamak için, evle ilgili bazı konuların dikkatle ele alınması gerekiyor olabilir.

Rüyada tencerede su ısıtmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine işaret eder.

Rüyada su ısıtmak için ateş yakmak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, işlerinin baltalanacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş yakıp su ısıtmak herkesin şaşırtılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sobada su ısıtmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada su ısıtmak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyo için su ısıtmak zor durumda kalacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, anlaşmazlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada ateşte su ısıtmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada ocakta su ısıtmak maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments