Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tencere dolma görmek

Rüyada bir tencere dolma görmek

Rüyada bir tencere dolma görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, hayatının tamamen altüst olacağına tabir olunur.

Rüyada bir tencere dolma gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada bir tencere dolma görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalettir.

Rüyada tencere dolusu dolma görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru dolmalık biber görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, düşmanlarla beraber oturmaya alamet etmektedir.

Rüyada üzüm dolması görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, borçlarının azalacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kuru dolma biber görmek koltuğunun da yükseleceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ dolma yemek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına inanılır.

Rüyada ölüye dolma vermek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada kırmızı dolmalık biber görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments