Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden tencere almak

Rüyada ölüden tencere almak

Rüyada ölüden tencere almak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlığının yerinde olacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada ölüden tencere almak gördüyseniz:

  • İyi niyetli yaklaşımlarınız takdir edilmiyor.

Rüyada ölüden tencere almak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, ona emek vereceğine işaret eder.

Rüyada tencerede kaynayan süt görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına delalettir.

Rüyada dibi tutmuş tencere görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada aşure tenceresi görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işarettir.

Rüyada siyah tencere görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, kazancın daha da arttırılacağına delalettir.

Rüyada yanan tencere görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tencere içinde süt görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık tencere görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments