Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları kazımak

Rüyada saçları kazımak

Rüyada saçları kazımak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçları kazımak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle işi bir araya getirmenizi sağlayacak yollar bulmanız keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada saçlarını kazımak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına inanılır.

Rüyada saçları kazımak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı kazımak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine inanılır.

Rüyada kendi saçını kazımak gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kazıdığını görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet eder.

Rüyada saç kazımak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine delalet eder.

Rüyada saçını kazımak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçını kazımak borçların kısa zamanda ödeneceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments