Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemik sıyırmak

Rüyada kemik sıyırmak

Rüyada kemik sıyırmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, alım gücünü yitireceğine işarettir.

Rüyada kemik sıyırmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarından gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada kemikten et sıyırmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kemik sıyırmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencerenin dibini sıyırmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine işarettir.

Rüyada tencere dibi sıyırmak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına inanılır.

Rüyada kar sıyırmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada tabak sıyırmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabağı sıyırmak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kemik kusmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments