Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak sıyırmak

Rüyada tabak sıyırmak

Rüyada tabak sıyırmak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına inanılır.

Rüyada tabak sıyırmak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada tabak sıyırmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, ortaklarla aranın bozulacağına işaret eder.

Rüyada tabağı sıyırmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine yorulur.

Rüyada kar sıyırmak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemik sıyırmak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kemikten et sıyırmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hem hayatının kurtulacağına inanılır.

Rüyada tencere dibi sıyırmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada tencerenin dibini sıyırmak hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabağa pislemek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments