Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla temizlenmek

Rüyada suyla temizlenmek

Rüyada suyla temizlenmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyla temizlenmek gördüyseniz:

  • Teşebbüsleriniz otorite konumundaki kimseler tarafından engellenebilir.

Rüyada temiz su ve balık görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz su içmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalettir.

Rüyada temiz deniz suyunda yüzmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalet eder.

Rüyada temiz bir su görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içine düşmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada temiz su içinde yılan görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada temiz suyun içinde görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yere temiz su dökmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, şükrederek yaşayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments