Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz yer görmek

Rüyada temiz yer görmek

Rüyada temiz yer görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kazancının epey düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine inanılır.

Rüyada temiz yer gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Rüyada temiz bir yer görmek emeklerin boş yere harcanacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerin temizlendiğini görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz yer görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yerleri temiz görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet eder.

Rüyada avret yerini temiz görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere temiz su dökmek hastalığını yenmeyi başaracağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz berrak suya girmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin temizlenmesini görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments