Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bir yer görmek

Rüyada temiz bir yer görmek

Rüyada temiz bir yer görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine inanılır.

Rüyada temiz bir yer gördüyseniz:

  • Yakında oluşacak olan bazı gelişmelerin belirtilerini görebilirsiniz.

Rüyada bir yerin temizlendiğini görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerleri temiz görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, edilen duaların tutacağına yorulur.

Rüyada temiz yer görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, güzel günlerle tanışılacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet eder.

Rüyada yere temiz su dökmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz bir yer görmek evlerine dünürcü geleceğine, zor günlerin sona ereceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada avret yerini temiz görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada tuvalet temiz görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada temiz elbise giydiğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sosyal konumunun değişeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments