Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz tarak görmek

Rüyada temiz tarak görmek

Rüyada temiz tarak görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz tarak gördüyseniz:

  • Bir girişimi, macerayı ya da ilişki veya iş birliğini olduğu şekliyle görebilir, hüsnükuruntulara kapılmadan kar zarar hesabı yaparak sonuç alabilirsiniz.

Rüyada temiz tarak görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Rüyada tarak verdiğini görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın tarak görmek güzel günler yaşanacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına yorulur.

Rüyada saç tarağı görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada tarak görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tarak satın almak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok tarak görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde tarak görmek endişelerin son bulacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, gamsız bir hayat süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments