Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarak verdiğini görmek

Rüyada tarak verdiğini görmek

Rüyada tarak verdiğini görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, ileri gideceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına delalet etmektedir.

Rüyada tarak verdiğini gördüyseniz:

  • Hangisi olursa olsun gerekli hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada tarak verdiğini görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayna ve tarak görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek tarağı görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına delalettir.

Rüyada kırık tarakla saç taramak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarak temizlemek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, her şeyin yolunda gideceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni tarak almak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın tarak görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada tarakla saç taramak işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments