Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarak satın almak

Rüyada tarak satın almak

Rüyada tarak satın almak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarak satın almak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirici aktivitelerin geri dönüşü olumlu olabilir.

Rüyada tarak satın almak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ayna ve tarak görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada hediye tarak almak dertlerinin dermanına kavuşacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın tarak görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada dişi kırık tarak görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine rivayet eder.

Rüyada tarak kırıldığını görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına rivayet eder.

Rüyada kırılan tarak görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, işlerindeki karın artacağına işaret eder.

Rüyada tarakta bit görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments