Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suda balık görmek

Rüyada temiz suda balık görmek

Rüyada temiz suda balık görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işaret eder.

Rüyada temiz suda balık gördüyseniz:

  • Ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada temiz suda balık tutmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek ayıplanacağına, neşesine kavuşacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz suda büyük balık görmek inancından ödün vereceğine, halinin iyi olduğuna, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz suda balıklar görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet eder.

Rüyada temiz suda balık görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına yorulur.

Rüyada temiz suda balık yakalamak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada temiz suda banyo yapmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments