Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ağacından elma toplamak

Rüyada elma ağacından elma toplamak

Rüyada elma ağacından elma toplamak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, konforunun yerinde olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada elma ağacından elma toplamak gördüyseniz:

  • Denemeden anlayamazsınız.

Rüyada elma ağacından elma toplamak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, onlar için çabalayacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta elma toplamak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok zor duruma düşüleceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan elma toplamak can bulacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan sarı elma toplamak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan elma çalmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan elma koparmak sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada evde elma ağacı görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments