Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz yapmak

Rüyada temiz yapmak

Rüyada temiz yapmak hayırlı başlangıçlar yapacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz yapmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Rüyada evinde temizlik yapmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada temiz tuvalete çiş yapmak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada temizliği yapmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastanede temizlik yapmak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada hortumla temizlik yapmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına inanılır.

Rüyada gece temizlik yapmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments