Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine çorap giydirmek

Rüyada ölen birine çorap giydirmek

Rüyada ölen birine çorap giydirmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölen birine çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada pembe çorap giymek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, istediği noktalara ulaşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının çorabını giymek herkesin şaşırtılacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa çorap giydirmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret eder.

Rüyada çorabı ters giymek şeref ve haysiyetin artacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Rüyada yırtık tül çorap giymek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, el açmayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada anneye çorap giydirmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğe çorap giydirmek kötü haberler alacağına, çok daha mutlu olunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yün çorap giymek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments