Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bardak görmek

Rüyada temiz bardak görmek

Rüyada temiz bardak görmek sorunların yakında son bulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, azap çektiğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada temiz bardak gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada temiz cam bardak görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardakta temiz su görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kazancı arttıracağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada temiz bardak görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada temiz çay bardağı görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada bulaşık bardak yıkamak çok mutlu edeceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bardak su ikram etmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam bardağa su doldurmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada sırta bardak çekmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments