Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz cam bardak görmek

Rüyada temiz cam bardak görmek

Rüyada temiz cam bardak görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kişinin şansının artacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada temiz cam bardak gördüyseniz:

  • Taleplere rağmen bütçenize sadık kalmanız gerekiyor.

Rüyada temiz cam bardak görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz bardak görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada temiz çay bardağı görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardakta temiz su görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalettir.

Rüyada cam bardak düşürmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada cam bardak kırmak görmek helal ekmek yiyeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada mavi cam bardak görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada cam çay bardağı görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments