Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tellerden atlamak

Rüyada tellerden atlamak

Rüyada tellerden atlamak ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, rahat nefes alınacağına inanılır.

Rüyada tellerden atlamak gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir.

Rüyada telden atlamak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine işaret eder.

Rüyada tel örgüden atlamak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalettir.

Rüyada tellerden atlamak itibarının ve makamının artacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada tel örgülerden atlamak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada dikenli telden atlamak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada dişlere tel takıldığını görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş teli taktığını görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada çelik tel görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments