Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın işediğini görmek

Rüyada babanın işediğini görmek

Rüyada babanın işediğini görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, büyük bir makama geleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, anlaşmalardan cayılacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada babanın işediğini gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Rüyada babasının işediğini görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada babanın işediğini görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada bir bebeğin işediğini görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulur.

Rüyada bahçeye işediğini görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, kendine geleceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne işediğini görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada birinin işediğini görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada yatağa işediğini görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya işediğini görmek elin bollaşacağına, elinin döneceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments