Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne işediğini görmek

Rüyada üstüne işediğini görmek

Rüyada üstüne işediğini görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada üstüne işediğini gördüyseniz:

  • İletişim kurmanızda fayda var.

Rüyada bebeğin üstüne işediğini görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne işediğini görmek borçlarının hafifleyeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına işaret eder.

Rüyada üstüne işediğini görmek başarısının azalacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, başarılarının devamlı olacağına alamet eder.

Rüyada üstüne köpek işediğini görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kendi üstüne işediğini görmek düşmanlarının güçleneceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının üstüne işediğini görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, başarısının artacağına inanılır.

Rüyada birinin üstüne işediğini görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının üstüne işediğini görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments