Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya işediğini görmek

Rüyada suya işediğini görmek

Rüyada suya işediğini görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, ömrün uzun olmasına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işarettir.

Rüyada suya işediğini gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada suya işediğini görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, işlerin düzene gireceğine, istenmeyen bir yolculuğa yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun eline işediğini görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzüne işediğini görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının işediğini görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada babanın işediğini görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına işarettir.

Rüyada başkasını işediğini görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dereye işediğini görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, kazancınızın artacağına delalettir.

Rüyada kedinin eve işediğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments