Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeğin işediğini görmek

Rüyada bir bebeğin işediğini görmek

Rüyada bir bebeğin işediğini görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına inanılır.

Rüyada bir bebeğin işediğini gördüyseniz:

  • Parasal konulara ait beklentileriniz bir süre daha gecikebilir.

Rüyada bebeğin üzerine işediğini görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin işediğini görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin işediğini görmek isteklerini yerine getireceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada bebek işediğini görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin üstüne işediğini görmek onunla yeniden kavuşacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bebeğin işediğini görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalettir.

Rüyada erkek bebek işediğini görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, planların sarkacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun üzerine işediğini görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments