Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maç izlediğini görmek

Rüyada maç izlediğini görmek

Rüyada maç izlediğini görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni işlerin geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada maç izlediğini gördüyseniz:

  • Sizi tanımayan kişiler dahi, bazı konularda üzerinize gelme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada tribünde maç izlemek huzur dolu günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada basket maçı izlemek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Rüyada maç izlediğini görmek düzenli bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada basketbol maçı izlemek ruhunun dinleneceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonda maç izlemek mutluluğu yakalayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, ağız tadı ile yaşanacağına işaret eder.

Rüyada maç izlemek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tenis maçı izlemek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, geleceğe dair planlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada statta maç izlemek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, makam ve söz sahibi olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments