Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada radyo programı yapmak

Rüyada radyo programı yapmak

Rüyada radyo programı yapmak helal kazanca sahip olunacağına, bol hayır duası alınacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, makamının yükseleceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada radyo programı yapmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada radyo programı yapmak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yarışma programı izlemek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada tv programı görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenme programı görmek inancını bir kenara atacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar programı görmek malının artmasını sağlayacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada ders programı görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada program görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarışma programına katılmak rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, zor durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments