Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonunun kaybolduğunu görmek

Rüyada telefonunun kaybolduğunu görmek

Rüyada telefonunun kaybolduğunu görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, güzel günlerle tanışılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada telefonunun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce, zıt fikirli kişilerle ya da katı kurallarla veya düzenlemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada telefonunun kaybolduğunu görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonun kaybolduğunu görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonun kaybolduğunu görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun kaybolduğunu görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, küs arkadaşların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle kaybolmak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada bir eşyasının kaybolduğunu görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çantanın kaybolduğunu görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments