Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle kaybolmak

Rüyada birisiyle kaybolmak

Rüyada birisiyle kaybolmak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle kaybolmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşımınız çevrenizdeki kişilerden kabul görmeyebilir.

Rüyada mezarlıkta kaybolmak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun kaybolduğunu görmek hedeflerine yaklaşacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Rüyada erkek bebeğin kaybolduğunu görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada valizin kaybolduğunu görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, eşit davranılacağına alamet eder.

Rüyada deniz dalgasında kaybolmak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerde kaybolmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine alamet eder.

Rüyada telefonunun kaybolduğunu görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada ıssız yolda kaybolmak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments