Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eşyasının kaybolduğunu görmek

Rüyada bir eşyasının kaybolduğunu görmek

Rüyada bir eşyasının kaybolduğunu görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına delalettir.

Rüyada bir eşyasının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepkilerin yaratabileceği maddi krizleri hesaba katarak hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada eşyası kaybolmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eşyalarının kaybolduğunu görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, hayatının afiyette geçeceğine yorulur.

Rüyada eşyasının kaybolduğunu görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına yorulur.

Rüyada bir eşyasının kaybolduğunu görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir eşyanın kaybolduğunu görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına inanılır.

Rüyada eşyanın kaybolduğunu görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada eşyaların kaybolduğunu görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, bereketli işlere gireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmakta kaybolmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments