Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış cenaze görmek

Rüyada yanmış cenaze görmek

Rüyada yanmış cenaze görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, itibar edineceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada yanmış cenaze gördüyseniz:

  • Yardımsever yapıdasınız.

Rüyada yanmış cenaze görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işaret eder.

Rüyada ay ve yıldızı yanyana görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına yorulur.

Rüyada yanmış ağaç görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada bir ölünün yanına gitmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, ticarete atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanmış elbise görmek hem hayatının kurtulacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına inanılır.

Rüyada bir kişiyi yanmış görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, duaların kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmış kazak görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments