Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin ateşte yandığını görmek

Rüyada eşinin ateşte yandığını görmek

Rüyada eşinin ateşte yandığını görmek prestij kaybı yaşanacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işarettir.

Rüyada eşinin ateşte yandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olma eğilimindesiniz ya da buna zorlanıyorsunuz.

Rüyada eşinin ateşte yandığını görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ateşte yandığını görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ocakta ateş yandığını görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada ateşle yandığını görmek evlatlarının hayrını göreceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çok rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada evin içinde ateş yandığını görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada evde ateş yandığını görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada ateşte birinin yandığını görmek bolluk içinde yaşanacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ateş içinde yandığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments