Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yüzünün yandığını görmek

Rüyada sevdiğinin yüzünün yandığını görmek

Rüyada sevdiğinin yüzünün yandığını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünün yandığını gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Rüyada sevdiğinin yüzünün yandığını görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada başkasının yüzünün yandığını görmek iş hayatında saygı göreceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün yandığını görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünün yandığını görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, çok büyük zararlar edileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun yüzünün yandığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün güneşte yandığını görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün güneşten yandığını görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, harama göz dikmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin yüzünün yandığını görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments