Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonunun yandığını görmek

Rüyada telefonunun yandığını görmek

Rüyada telefonunun yandığını görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonunun yandığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı daha iyi düzenleme imkanları yakalayabilirsiniz.

Rüyada cep telefonun yandığını görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine yorulur.

Rüyada telefonunun yandığını görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, gönül kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonun yandığını görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun yandığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinin yandığını duymak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köyün yandığını görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine inanılır.

Rüyada bir okulun yandığını görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağanın yandığını görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments