Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu yakmak

Rüyada telefonu yakmak

Rüyada telefonu yakmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, parasal krizler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada telefonu yakmak gördüyseniz:

  • Kimsenin size yük olmasına izin vermeyin.

Rüyada telefonu yakmak sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada telefon yakmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada can yakmak istediği projeleri yapamayacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına inanılır.

Rüyada ayağına kına yakmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada et yakmak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, maddi zararlara uğrayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada insanlari yakmak yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağa kına yakmak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalettir.

Rüyada kızının eline kına yakmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments