Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç rengini açmak

Rüyada saç rengini açmak

Rüyada saç rengini açmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç rengini açmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gereksiz müdahalelerinden kaçınmak için tam olarak hazır olana kadar beklemelisiniz.

Rüyada saç rengini açmak gülen gözlerin ışığının söneceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın rengi saç görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada saçının renginin açıldığını görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada saç rengi değiştirmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç rengini değiştirmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sorunlarının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada saçlarının rengini değiştirmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işarettir.

Rüyada saçının rengini sarı görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, diplomalı kimse olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç rengini değişik görmek bunalımlı günler geçirileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments