Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla konuşmak

Rüyada telefonla konuşmak

Rüyada telefonla konuşmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, rahatın ve konforun geleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada kocasıyla telefonda konuşmak duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına yorulur.

Rüyada annesiyle telefonda konuşmak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada telefonla polisle konuşmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, alım gücünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada okulda telefonla konuşmak bilgiyle donanacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda erkekle konuşmak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kayınvalideyle telefonda konuşmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak bereketli bir döneme girileceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments