Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini telefonla aradığını görmek

Rüyada birini telefonla aradığını görmek

Rüyada birini telefonla aradığını görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini telefonla aradığını gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Rüyada telefonda birinin aradığını görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kazancının ilk önce azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon aramak işinden ekmeğinden olacağına, ruhunu güzelleştireceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonla birini aramak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla aradığını görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına delalettir.

Rüyada telefonda birini aramak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin telefonla aradığını görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments