Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayla tartışmak

Rüyada kocayla tartışmak

Rüyada kocayla tartışmak zarar verici olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, dünya malı elde edeceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada kocayla tartışmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızın fikirlerini değerlendirmeli, çevrenize karşı daha dikkatli davranmalısınız.

Rüyada kocayla tartışmak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına işarettir.

Rüyada kocasıyla tartışmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle tartışmak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle tartışmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada düğünde tartışmak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sözlü tartışmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, bekârlığına da veda edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkekle tartışmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayla tartışmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments