Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda şaşırmak

Rüyada telefonda şaşırmak

Rüyada telefonda şaşırmak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, rızkının azalacağına, işlerinin kapanacağına inanılır.

Rüyada telefonda şaşırmak gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harakete geçmesi gereklidir.

Rüyada telefonda şaşırmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada şaşı olmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına tabir olunur.

Rüyada şaşırdığını görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şaşı olduğunu görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalettir.

Rüyada gözünün şaşı olduğunu görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada gözlerin şaşı olduğunu görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada şaşı kedi görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada kendini şaşı görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments